top of page

Exposició "DESPERTA! art i natura"

del 16 al 30 d'octubre de 2020, a l'Espai 210, Barcelona

Quin ha estat la nostra relació amb els espais de natura de la ciutat durant i després del confinament?

La natura és una font d'inspiració, un espai on trobar calma i benestar per a poder connectar amb l'entorn i amb nosaltres mateixes.

Durant el confinament hem tingut el contacte amb la natura a través de les finestres i balcons, plantes i arbres que hem vist i algunes de nosaltres, hi hem pogut interactuar. Potser a través d'imatges, fotografies, documentals o pel·lícules, però en tot cas buscant la natura per a poder trobar un moment de pau. El mar, els rius, les muntanyes, arbres, camps, papallones, llops ... la flora i la fauna són un dels pilars de la nostra vida, i del nostre entorn sense cap tipus de dubte.

En aquests moments heu pintat? heu escrit algún text o poesia? els records de la natura o el contacte amb ella, mentre la ciutat ha estat "adormida" us poden haver inspirat per crear. O per altra banda, un cop vau poder i podeu sortir de casa, quina ha estat aquesta connexió? 

El que hem pogut constatar és que la creativitat i l’art ens ajuden a connectar amb l’entorn i expressar les nostres emocions. Potser has creat alguna obra durant o després el confinament, o potser en tens ganes...

Anima’t a participar als tallers i a l'exposició!

 

1. Vols crear? Apunta't als tallers Desperta que farem durant el mes de setembre, i participa amb alguna de les teves creacions a l'Exposició DESPERTA.

 

2. Ja tens una obra feta? Pots participar igualments als tallers, i ja pots portar-la a Aula Ambiental Sagrada Família abans del dia 9 d’octubre, en horari d’apertura.

Necessitarem:

- El nom de l'obra, i si voleu una breu explicació de la mateixa (quan va ser creada, motiu de l'inspiració, materials, etc.).

- Nom i cognoms de l'autor/a que vols que aparegui junt amb l'obra.

- Les teves dades: nom i cognoms, correu electrònic i telèfon de contacteper si tenim qualsevol dubte. i per poder convidar-te a la inauguració de l'exposició! 

Exposició col·laborativa realitzada pels veïns i veïnes de la ciutat de Barcelona del 16 al 27 d'octubre de 2020

Organitza: Projecte Desperta Art i Natura (associació animal latitude) i Aula ambiental Sagrada Família, en el marc de la Festa Major del Barri de la Sagrada Família

Lloc: Casal de Barri Espai 210

​Més informació: info@animallatitude.org

bottom of page