top of page

Trobades animals al barri de Gràcia de Barcelona

Per aquest any 2016 l’Associació Animal Latitude organitza un nou projecte de divulgació ambiental, acostar el món de la fauna al públic a un local musical del barri de Gràcia.


Amb la col.laboració d'altres organitzacions i institucions del món de la fauna i la biodiversitat, com Fundació Mona, Submon, Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (C.R.A.R.C.), Associació per a la protecció d'Animals Exòtics de Catalunya (APAEC) entre d'altres, neix ENCUENTRO ANIMAL.

Es tracta d’una trobada mensual amb entrada gratuïta. En aquestes trobades gaudirem de xerrades, docufòrums i debats, amb professionals del sector ambiental, de la conservació, rehabilitació i recuperació de fauna i biodiversitat.


El lloc on es porta a terme és El Col·leccionista, un local musical que es troba al barri de Gràcia (C/ Torrent de les Flors 46). Els seus propietaris, l'Àlex de Balanzó i la Noemí Guarner, són uns apassionats dels viatges, de la fauna i la natura, i van idear aquest projecte conjuntament amb l'Equip d'Animal Latitude. És una nova proposta, que s’allunya de biblioteques i aules, i ens convida a escoltar als ponents, a preguntar, a debatre, en un entorn més proper tot prenent alguna cosa mentre gaudim d’un "pica pica".


L’objectiu d'aquest projecte de divulgació ambiental, és poder apropar el món animal a tots els públics, amb persones que es dediquen laboralment o voluntàriament a projectes d’investigació, conservació i protecció d’animals, de fauna, d’ecosistemes, d’hàbitats… en fi, del planeta.

La inauguració és el dimecres 13 de gener de 2016, de 19 a 21 h, i totes les sessions següents: primer dijous de cada mes.


La programació per als primers 4 mesos és la següent:

  • 13 de gener: Inauguració del cicle amb “Cocodrils a la ciutat", amb el Dr. Albert Martínez-Silvestre, Director Científic del CRARC (Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya) Masquefa.

  • 4 de febrer: 20.000 Km i a la llauna, amb Lara Saiz de Submon, descobrirem el món de la pesca i sobretot de la tonyina, així com altres opcions de consum responsable: El Peix de Custòdia.

  • 3 de març: Ocells a Catalunya: com observar-los i ajudar-los, amb en Ricard Gutiérrez, Zoòleg i ornitòleg (cap de la Xarxa de Rescat de Fauna Marina de la Generalitat de Catalunya).

  • 7 d'abril: Be primate my friend, amb el Dr. Miquel Llorente, de Fundació MONA, Riudellots de la Selva, Girona.

Només es reserva plaça als teamers d'animal latitude (donació d'1€ al mes), es recorda que l'aforament és limitat i que per tant si es vol aconseguir un bon lloc, cal venir amb temps.

Les donacions dels teamers permeten realitzar aquests projectes de divulgació ambiental i d'altres esdeveniments oberts al públic i d’entrada gratuïta. Si vols ajudar a generar consciència ecològica i gaudir de certs avantatges, com un lloc preferent per aquestes trobades, aquesta és una bona opció, així que pots fer-te teamer i col·laborar amb 1 € mensual (+info).

Escriviu a info@animallatitude.org per més informació d’aquest cicle o d’altres activitats que porten a terme.

Web: www.animallatitude.org


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page