top of page

associació animal latitude

"ACOMPANYEM EN LA TRANSFORMACIÓ ECOSOCIAL".
Irene Cervera Buisán

"ES IMPORTANT GENERAR CONSCIÈNCIA ECOLÒGICA"
Sara Valdivieso

animal latitude está formada per un equip de persones que porten a terme la gestió i coordinació dels esdeveniments, i professionals i entitats del sector que amb la seva col·laboració fan possible portar a terme els nostres projectes d'educació i sensibilització ambiental, en clau de processos comunitaris per a col·laborar en la transformació ecosocial, necessària per a un futur sostenible.

Actualment som un equip principalment voluntari, amb seu a Barcelona. Som la Raquel, Sílvia, Àngela i Irene, i puntualment col·laboren la Sara, la Lara, entre d'altres.

Si vols sumar-te en la difusió i/o organització i realització d'esdeveniments, escriu-nos a info@animallatitude.org i envia'ns el teu currículum per a poder saber una mica de tu!

 

 

PROPÒSIT
 
Animal Latitude és una associació fundada en el 2010 dirigida a informar i formar a la societat sobre fauna i medi ambient a través de projectes educatius i de gestió, amb la col·laboració d'organitzacions i professionals del sector, per generar coneixement especialitzat, consciència ecològica i transformació ecosocial.
 
 
VISIÓ

Volem ser una associació referent i reconeguda a l'àrea de fauna i medi ambient, per a la societat i professionals del sector, per la seva competència i qualitat en els projectes educatius i de mobilització social, que es guia pels principis d'ètica, solidaritat i ecologia, creant sinergies entre les seves col·laboradores i col·laboradors. 

Pots contactar amb nosaltres escrivint a info@animallatitude.org

A l'apartat del calendari d'aquest web trobaràs les activitats que fem cada mes.

Segueix-nos a les xarxes

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon

Formem part de:

xarxa_conservacio_natura.png

Entitat sòcia

SCEA_logo-102.png

Entitat sòcia de la
Societat Catalana d'Educació Ambiental

logoCNEA.png

Entitat adherida al CNEA

bcnsostenible.png

Entitat del grup motor del Mapa

aurora_portillo-renaturalitzembcn.jpeg

Entitat del Grup de treball
Verd i Biodiversitat

bottom of page