top of page

associació animal latitude

"ÉS IMPORTANT GENERAR CONSCIÈNCIA ECOLÒGICA".

 

Sara Valdivieso

animal latitude está formada per un equip de persones que porten a terme la gestió i coordinació dels esdeveniments, i professionals i entitats del sector que amb la seva col·laboració fan possible portar a terme els nostres projectes d'educació i sensibilització ambiental.

Actualment som un equip principalment voluntari, amb seu a Barcelona. Som la Raquel, Sílvia, Àngela i Irene, i puntualment col·laboren la Sara, la Lara, entre d'altres.

Si vols sumar-te en la difusió i/o organització i realització d'esdeveniments, escriu-nos a info@animallatitude.org i envia'ns el teu currículum per a poder saber una mica de tu!

 

 

PROPÒSIT
 
Animal Latitude és una associació fundada en el 2010 dirigida a informar i formar a la societat sobre fauna i medi ambient a través de projectes educatius i de gestió, amb la col·laboració d'organitzacions i professionals del sector, per generar consciència ecològica i coneixement especialitzat.
 
 
VISIÓ

Volem ser una associació referent i reconeguda a l'àrea de fauna i medi ambient, per a la societat i professionals del sector, per la seva competència i qualitat en els projectes educatius i de mobilització social, que es guia pels principis d'ètica, solidaritat i ecologia, creant sinergies entre les seves col·laboradores i col·laboradors. 

Pots contactar amb nosaltres escrivint a info@animallatitude.org

A l'apartat del calendari d'aquest web trobaràs les activitats que fem cada mes.

Segueix-nos a les xarxes

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon

Pertanyem a:

bcnsostenible.png
aurora_portillo-renaturalitzembcn.jpeg
xarxa_conservacio_natura.png
SCEA_logo-102.png
bottom of page