top of page

Actividades/Activitats 2024

ENERO/GENER
* Dimarts 8 de gener, de 18 a 20h: Col·lectiu Desperta. Art i Natura, trobada als Lluïsos de Gràcia, Barcelona (info@animallatitude.org)
*Divendres 26 de gener: Participació al Congrés Nacional d'Educació Ambiental, i comunicació del projecte Desperta, art i natura. Universitat de Barcelona de Geografia i Història, Barcelona.


FEBRERO/FEBRER
* Dijous 8 de febrer de 18 a 20h: Col·lectiu Desperta, Art i Natura, trobada als Lluïsos de Gràcia,  Barcelona (info@animallatitude.org).
* Dijous 15 de febrer de 18 a 20h: Col·lectiu Desperta, Art i Natura, trobada als Lluïsos de Gràcia, Barcelona (info@animallatitude.org).
* Dijous 22 de febrer: Taller d'art i natura. Dibuixant amb tisores! Matisse a la Sagrada Família! Aula Ambiental Sagrada Família, Barcelona. Activitat gratuïta, sense cost per a les persones participants,
inscripció a l'Aula ambiental en aquest enllaç.

MARÇ/MARZO
* Dimarts 5 de març de 17 a 20:30h: Preparant l'exposició i els tallers! Col·lectiu Desperta, Art i Natura, trobada als Lluïsos de Gràcia, Barcelona (info@animallatitude.org).
* Dissabte 9 de març per la tarda
: Inauguració de l'Exposició del Col·lectiu Desperta, Art i Natura de Gràcia, i tallers oberts als Lluïsos de Gràcia per la VERDINADA 2024, Barcelona (info@animallatitude.org)

* Dijous 21 de març: Dia dels boscos! I comença la primavera!
* Divendres 22 de març: Dia de l'aigua!


ABRIL
*Dimarts 2 d'abril de 17:30 a 19:30h: Trobada del col·lectiu Desperta, art i natura als Lluïsos de Gràcia. Desmuntem l'expo!
*Dijous 11 d'abril de 17:30 a 19:30h: Desperta! Espai d'art i natura al Jardí d'Aspasim, Vallvidrera. Inscripcions sense cost, Centre Cívic de Vallvidrera

*Dimarts 16 d'abril de 17:30 a 19:30h: Trobada del col·lectiu Desperta, art i natura al Jardí del Silenci. Nou cicle!
Celebrem Dilluns 22 d'abril: Dia de la terra  i Dimarts 23 d'abril: Sant Jordi, el dijous 25 d'abril!
*Dijous 25 d'abril de 18 a 20 h: Encuentros de escritura, ciudad-naturaleza (con Mariana Pellegrini). Inscripcions sense cost, Jardí del Silenci, Barcelona. (info@animallatitude.org).


MAIG/MAYO

*Dijous 9 de maig de 17:30 a 19:30h: Matisse a Vallvidrera! Dibuixem en tisores al Jardí d'Aspasim a Vallvidrera. Inscripcions sense cost, Centre Cívic de Vallvidrera.
* Del 22 de maig al 5 de juny, Participem a la setmana de la natura! Impulsada per la Xarxa per a la Conservació de la Natura. Més informació


JUNY/JUNIO
*Dimecres 5 de juny: Ens sumem al Dia mundial del medi ambient!
*Dijous 6 de juny de 17:30 a 19:30h:
Desperta, art i natura als Jardins d'Aspasim, Vallvidrera. Inscripcions sense cost, Centre Cívic de Vallvidrera.
*Dissabte 8 de juny: Ens sumem al Dia mundial dels mars i els oceans al Centre de la Platja! XEAB, Ajuntament de Barcelona

*26, 27 y 28 de junio: 14a Edición Curso de manejo de reptiles y curso de aproximación a la clínica de reptiles (público adulto) Lugar: CRARC, Masquefa. Más información.


JULIOL/JULIO

AGOST/AGOSTO

SETEMBRE / SEPTIEMBRE

OCTUBRE

NOVEMBRE /NOVIEMBRE

DESEMBRE/DICIEMBRE
bottom of page