Tallers art i natura

RESERVA LA TEVA

info@animallatitude.org

 

 

Els tallers tenen l’objectiu de realitzar activitats culturals diverses, per a diferents tipus de públic, donant a conèixer diferents disciplines artístiques, i compartint el tema transversal de la natura i el territori, despertant coneixement, inquietuds i la creativitat de les persones participants.

A través de persones expertes en tècniques i metodologies vinculades a l'art (dibuix, il·lustració, estampació, etc.) ens endinsarem en el món de la natura, dels animals, de mars i muntanyes, i descobrirem la importancia de tots aquests espais i la vida que hi ha. Acompanyades de persones coneixedores de la biodiversitat i sostenibilitat del medi natural, obtindrem informació, anècdotes, històries, que podrem plasmar en obres d'art. En aquest procés la creativitat hi té un paper molt important, així com la reflexió i la crítica personal i a nivell de grup, arrel dels temes exposats.

Per altra banda es generen espais que són com un parèntesi a la nostra vida, i que ens donen estones de calma i relax.

Coaching a la natura

RESERVA LA TEVA

info@animallatitude.org

 

 

Formacions en formats de tallers breus, cap de setmana o retirs de 4 dies, per a connectar amb la nostra brúixola interior, i descobrir les nostres eines i recursos personals. Acompanyades per persones expertes en coaching, terapeutes i formadores, i a través de xerrades, dinàmiques grupals, reflexions individuals i en grup, trobarem espais de calma per a connectar amb tot allò que necessitem per al nostre dia a dia tant personal com professional, les competències actitudinals clau.

Es faran activitats variades, en una sala, al bosc, en grup, però també en silenci per a apreciar i incorporar el seu valor i la quietud, i despertar els sentits i ser receptius al nostre entorn i els seus senyals. 

Amb aquesta tipologia de formació ens volem enfocar en allò que volem aconseguir i aprendre a valorar-nos. Es porta a terme en llocs especials, a la natura, entre arbres, plantes, ocells, que ens permetran connectar amb la natura i nosaltres mateixes.

Podeu trobar més informació en el web del projecte Animal Attitude.

Associació Animal Latitude

Barcelona, NIF G-65439440

 

Quién somos

www.animallatitude.org

 

 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon