top of page
equipo de la fotografía
Casa del pájaro
desnaturalitzats_fonsblanc
Bosque con niebla

DESNATURALITZATS

Des de l’associació Animal Latitude col·laborem amb Desnaturalitzats, un projecte cinematogràfic sense ànim de lucre i de baix pressupost que es du a terme amb el suport de la Betevé!

Es tracta una sèrie de documentals de natura realitzats als espais naturals de Catalunya que pretenen donar a conèixer la riquesa ambiental que tenim a prop de casa i, al mateix temps, com les persones hi incidim tan positiva, com negativament. L'objectiu principal d'aquesta sèrie és ajudar a millorar la nostra relació amb la natura. Actualment Irene Valle, directora del projecte, té plantejats 3 capítols, que, un cop acabats seran emesos per el canal de televisió Betevé. 

Cada capítol es realitza a un parc natural diferent, on ens centrem a mostrar les relacions que es donen entre animals (tant humans, com no humans) a l'entorn, potenciant la idea de xarxa, connexió o ecosistema de la que els éssers humans ens hem deslligat tant. 

Per poder transmetre aquests valors, es necessita el testimoni de diverses persones que interactuen amb l'espai, en aquest cas: fotògrafs, ornitòlegs, guies del parc, visitants esporàdics, grups, personal del parc, etc. I moltes hores d'observació dels animals. Des de l’associació animal latitude oferim el nostre suport i acompanyament en la recerca d’aquestes persones a través de la nostra xarxa de professionals i d’organitzacions col·laboradores.

El riu DESanimat

Us convidem a veure el capítol pilot "El riu DESanimat", realitzat al riu Llobregat.

A l'enllaç a Betevé trobareu aquest documental, que comença al minut 2:35 i acaba al minut 27:55. La resta del programa són entrevistes, que us recomanem per a conèixer a la Irene Valle i Giovanni Ruiz, impulsors d'aquesta iniciativa: https://beteve.cat/tube-dassaig/desnaturalitzats/ 

"L’observatori" a les xarxes socials

A les nostres xarxes socials (facebook, instagram i twitter), de la mà de Desnaturalitzats, també trobareu les càpsules “desnaturalitzades”: L’observatori! En cadascuna d’elles es donarà a conèixer espècies de fauna, curiositats i amenaces de les mateixes.

El observatorio, cápsulas desnaturalizadas

El observatorio, cápsulas desnaturalizadas

El observatorio, cápsulas desnaturalizadas
Buscar video...
Cápsula 1. El flamenco

Cápsula 1. El flamenco

01:25
Reproducir video
Cápsula 2. El coipú

Cápsula 2. El coipú

01:29
Reproducir video
Cápsula 3. La cabra montés

Cápsula 3. La cabra montés

01:35
Reproducir video
Cápsula 4. La Rana verde común

Cápsula 4. La Rana verde común

01:20
Reproducir video
desnaturalitzats_fonsblanc.png
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page