top of page

Conte "Amor pel Mar"

Una aventura per conèixer i estimar el medi marí

Aquest conte va sobre el mar. La protagonista, una nena que té el mateix nom que aquesta inmensitat blava, la Mar, i el seu avi Niord, tenen una gran vinculació amb aquest medi. Part de la felicitat que senten li deuen a l’aigua, a les platges i als éssers marins que hi viuen. 

Una matinada d’estiu, tots dos, surten ben d’hora de casa per veure la sortida del sol. Agafen la barca i s’endinsen al mar. Allà donen la benvinguda al nou dia. Quan la Mar salta a l’aigua no es pot imaginar que, allà sota, hi ha una tortuga marina que l’espera des de fa molt de temps. La Mar es veu immersa en una aventura trepidant, alhora que descobreix d’on li ve el respecte i l’amor pel mar. 

 

Escrit per Cristina Olivares i il·lustrat per Marta Benedí.

Edita Omnia Books

Part dels beneficis de la venda d'aquest conte, van destinats a l'Associació Animal Latitude, entitat que vetlla per la fauna i el medi ambient, i que ha col·laborat en la revisió del llibre i el glossari.

Dirigit a públic a partir dels 6 anys. 

El podeu adquirir a la web d'Omnia Books, fent clic AQUI​

Descarrega l'unitat didàctica (4-6 anys) creada per la Cristina Olivares i la Marta Benedí)

 

 

Des de l'associació animal latitude, oferim la presentació del llibre en línia o presencial, amb la possibilitat de fer un taller d'educació ambiental,  vinculat al projecte Desperta, art i natura, dirigit a públic infantil o familiar.

Si t'interessa envia un email a info@animallatitude.org

AMOR PEL MAR_OB113-Mar-Portada-Web.jpg

​Comentaris de les autores

 

Cristina Olivares Capilla

"La veritat és que aquest conte va sorgir enmig d'un procés de creixement personal. Necessitava buidar i treure l'amor que hi havia dins meu per un desig incomplet i ho vaig canalitzar amb aquest conte.  Ja havia escrit quatre contes  i necessitava trobar algú que el pogués il·lustrar. Quan vaig contactar amb la Marta, vaig tenir clar que havia de ser ella... En aquella època, d'això fa quasi un any,  em vaig fixar en la foto del seu WhatsApp, aquella imatge em va inspirar per escriure un altre conte, Amor pel Mar. Llavors vaig tornar a parlar amb ella per veure si li agradava. I dit i fet. Jo el que us puc dir és que escrivint sóc molt feliç  i la naturalesa i l'escriptura fan un bon tàndem al meu cap."

Marta Benedí León

"Per mi va ser una gran sorpresa descobrir que la meva veïna també escrivia, i a més, ho fa de meravella! És a dir, portem anys sent veïnes i aquest conte ens ha unit per poder expressar les nostres inquietuds.

El que em va sorprendre gratament es que "Amor pel mar" neix inspirat en una aquarel.la meva que vaig dibuixar un matí, intentar expressar el que sento pel mar, en tot el que m'ofereix, i en tot el que hi he pogut descobrir.

He gaudit moltíssim creant al personatge i donant-li color a cada escena, perquè em sento identificada plenament amb el que sent aquesta nena. També ha sigut molt especial, perquè aquesta oportunitat m'ha permès iniciar-me en el procés de creació il·lustrat d'un conte."

bottom of page