top of page

Desperta, art i natura, un programa que fusiona l'art i la natura com a mitjà de transformació ecosocial. Volem compartir les accions que es poden realitzar i la possibilitat que la vostra aula ambiental, centre cívic o equipament es converteixi en part activa d'aquesta iniciativa, que en el mes de desembre de 2023 ha rebut el premi Lluís Martí 2023 al valor socioambiental per les persones i el planeta.

Aquest programa ofereix una gamma completa d'activitats que inclouen tallers creatius, itineraris naturals, dinamització de grups i exposicions inspiradores. Aquestes accions estan dissenyades per fusionar l'art amb la natura, creant moments de calma, benestar i reflexió, i a la vegada, fomentant la consciència ecosocial.

Accions Destacades:

 

  • Tallers Creatius: Proporcionem tallers pràctics i participatius que permeten a les participants explorar la seva creativitat mentre connecten amb la natura. Les activitats inclouen pintura, collage i altres formes d'expressió artística inspirades en l'entorn natural.

  • Itineraris Naturals: Organitzem recorreguts guiats per experts en natura, oferint una oportunitat per explorar els parcs i altres espais naturals locals. Aquesta experiència proporcionarà una perspectiva única per a la creació artística i la consciència ecosocial. 

  • Dinamització de grups: Facilitem sessions de grup que promouen la discussió i la col·laboració, utilitzant l'art com a punt de partida per a la reflexió sobre temes mediambientals actuals.

  • Exposicions Transformadores: Desenvolupem exposicions d'art que no només poden exhibir el talent local, sinó que també serveixen com a mitjà per conscienciar sobre qüestions ecosocials urgents. Aquests esdeveniments esdevenen espais de trobada, contemplació i connexió amb la natura.

Volem destacar que la participació en aquest programa no només enriqueix les opcions culturals dels centres, sinó que també contribueix a la construcció d'una comunitat més conscient i compromesa amb la preservació del nostre entorn.

Si el programa Desperta ressona amb la vostra visió i interès, contacta amb nosaltres! Estem a la vostra disposició per a més detalls o per coordinar una reunió per discutir com podem adaptar les accions del programa a les necessitats específiques del vostre col·lectiu, equipament o centre.

Consulta les activitats i itineraris gratuïts en línia

Contacte: info@animallatitude.org / Tel. 656 84 20 87

Us mostrem el Collage stop motion "Descobrim la bassa del Bosc Turull", resultat del taller realitzat el 15 de juliol de 2022 a l'Aula Ambiental Bosc Turull.

AMOR PEL MAR

Oferim la presentació d'aquest llibre en línia o presencial, amb l'opció de la realització d'un taller d'educació ambiental, amb l'art com a fil conductor, dirigit a públic general o familiar.

Si t'interessa envia un email a info@animallatitude.org

Aquest conte va sobre el mar. La protagonista, una nena que té el mateix nom que aquesta inmensitat blava, la Mar, i el seu avi Niord, tenen una gran vinculació amb aquest medi. Part de la felicitat que senten li deuen a l’aigua, a les platges i als éssers marins que hi viuen. 

Més informació

Unitat didàctica "Amor pel mar", 4-6 anys (realitzada per Cristina Olivares i Marta Benedí)

AMOR PEL MAR_OB113-Mar-Portada-Web.jpg
bottom of page