top of page

Passejades i tallers a la natura

Voleu veure què fa el DESPERTA? Segueix-nos a instagram i mira els vídeos i fotos!

 

Des d'Animal Latitude us proposem passejades i tallers amb el segell Accés Natura, dins el projecte Desperta Art i Natura.

Sempre utilitzant tots els sentits, caminarem per espais verds i blaus, urbans i periurbans, coneixent la biodiversitat de la zona. Descobrirem la flora de la zona, i buscarem rastres i petjades de la fauna, mentre podem realitzar també altres activitats.

Des d'aques projecte, oferim càpsules de tallers d'art i natura entorn espais verds i blaus, i passejades per a afavorir el nostre benestar i salut, i despertar tots els nostres sentits connectant amb la natura! 


Podeu apuntar-vos a les activitats que anem planificant i compartint a continuació, tant per públic en general com familia. També podeu contactar-nos per a crear-les a mida (info@animallatitude.org), per a entitats i/o col·lectius de persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat, consulteu el projecte Accés Natura.

També podeu fer els itineraris en línia DESPERTA BARCELONA, a la web del Mapa Barcelona més sostenible!

Podeu trobar aquests itineraris al Mapa, seguint els 6 punts d’interès amb 6 vídeos inspiradors.

Podeu fer en línia l'itinerari Endinsa't al Bosc i l'itinerari Descobreix el corredor verd.

Un cop al mes

Col·lectiu "Desperta, art i natura" de Gràcia.

Trobada del grup participatiu comunitari del projecte al Jardí del Silenci (Barri de Gràcia, Barcelona)

Ens trobem un dimarts al mes per la tarda, al barri de Gràcia! Primavera i estiu al Jardí del Silenci. Per la tardor i l'hivern ens trobem als LLuïsos de Gràcia.

​Més informació del grup

Envia un email a info@animallatitude.org

Collectiu Desperta Barcelona

Trobades i escritura, ciutat-natura

Dijous 25 d'abril de 18 a 20 h al Jardí del Silenci

Mariana Pellegrini, una escriptora originària de la Patagònia Argentina, professora de literatura i orientadora en processos creatius literaris, està de pas per Barcelona, i hem organitzat aquesta trobada amb ella.

Us convidem a participar en un espai on les lletres i les paraules s'entrellaçaran amb les emocions i la naturalesa. L'acompanyarà la facilitadora del projecte, la Irene Cervera Buisán.

Trobada oberta i sense cost però és necessària la inscripció prèvia per a gestionar l'espai! Porta la teva llibreta i bolígraf.

El taller es farà en castellà.

Enllaç inscripció: o podeu escriure a info@animallatitude.org

Espai d'art i natura a Vallvidrera

Dijous 11 d’abril, 9 de maig i 6 de juny, de 17.30 a 19.30 h

Desperta les emocions, els sentits, la creativitat, desperta a través de la natura i processos creatius col·lectius. El jardí d’Aspasim es convertirà en una espai de calma i benestar on la natura serà el fil conductor dels nostres processos creatius.

A càrrec de l’Associació Animal Latitude i amb la col·laboració d’Aspasim

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a ccvazquezmontalban.inscripcionscc.com.

Cessió de l'Exposició per les Branques

Som un col·lectiu nascut al Jardí del Silenci l'abril de 2023, arran d'una proposta de l'Associació Animal Latitude emmarcada en el projecte Desperta, art i natura. Al Jardí, durant la primavera i l’estiu, és on hem arrelat, a través de tècniques artístiques i de la inspiració en la natura; on hem crescut en espais compartits de creativitat. De la tardor a l’hivern, l’espai dels Lluïsos de Gràcia ha estat el nostre cau, on hem creat a partir dels fruits recollits al Jardí. Gaudiu de l'exposició col·lectiva, embranqueu-vos amb nosaltres i sentiu la natura!

​Més informació

Laboratori "Desperta, art i natura" a Sant Joan de les Abadesses

Si tens ganes de desconnectar una estona i de connectar amb la natura, d'inspirar-te amb la forma, colors i textura de les fulles, boscos i muntanyes,  i tastar una tècnica artística, aquest és el teu espai!

Fem una crida a aquelles persones interessades en l'art i la natura, i en compartir un espai de calma i benestar. Si vols despertar les emocions i la creativitat, descobrir-nos i descobrir el que ens envolta, vine!

Primera trobada. Dissabte 21 d'octubre de 2023, d'11 a 13h.

Segona trobada. Dissabte 16 de desembre de 2023, d'11 a 13h.

Tercera trobada. En el mes d'abril, data per confirmar!

Ens trobem a Sant Joan de les Abadesses per fer salut, natura i art

PER QUI
No és necessari tenir cap coneixement sobre art, dibuix o d'altres disciplines artístiques. Al contrari!!!  Persones que diuen "jo no se dibuixar" són les primeres que es poden apuntar ;)

 

​Més informació: info@animallatitude.org

INSCRIPCIONS

Desperta_escrituraynaturalezaMariana.jpg
Desperta Vallvidrera.jpg
Desperta_StJoanAb.jpg

Hem fet... fem...

 

Itineraris i tallers en línia o presencials en el que a través d’imatges i videos del Mapa Barcelona+Sostenible, on ens acostem a la natura urbana, trobant elements que ens poden inspirar per a poder crear dibuixos, poesies, collages, o altres composicions artístiques.

Tallers d'art i natura per la tardor, sant jordi i altres dates especials

Descobertes del bosc a diferentes estacions de l'any

Consulta el calendari

Matisse a la Sagrada Família.jpg
Copy of A(RT)CTION por el cambio climático.jpg
4.jpg
cartell XCN.jpeg
taller tardor22_stjoan_Desperta.jpeg
1.jpg
2.jpg
Passejades.jpg
Desperta 8 de juny 2022.jpg
Sant Jordi Taller Art i Natura a Sant Joan Ab.jpg
bottom of page