top of page

Passejades i tallers a la natura

Voleu veure què fa el DESPERTA? Segueix-nos a instagram i mira els vídeos i fotos!

 

Des d'Animal Latitude us proposem passejades i tallers amb el segell Accés Natura, dins el projecte Desperta Art i Natura.

Sempre utilitzant tots els sentits, caminarem per espais verds i blaus, urbans i periurbans, coneixent la biodiversitat de la zona. Descobrirem la flora de la zona, i buscarem rastres i petjades de la fauna, mentre podem realitzar també altres activitats.

Des d'aques projecte, oferim càpsules de tallers d'art i natura entorn espais verds i blaus, i passejades per a afavorir el nostre benestar i salut, i despertar tots els nostres sentits connectant amb la natura! 


Podeu apuntar-vos a les activitats que anem planificant i compartint a continuació, tant per públic en general com familia. També podeu contactar-nos per a crear-les a mida (info@animallatitude.org), per a entitats i/o col·lectius de persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat, consulteu el projecte Accés Natura.

També podeu fer els itineraris en línia DESPERTA BARCELONA, a la web del Mapa Barcelona més sostenible!

Podeu trobar aquests itineraris al Mapa, seguint els 6 punts d’interès amb 6 vídeos inspiradors.

Podeu fer en línia l'itinerari Endinsa't al Bosc i l'itinerari Descobreix el corredor verd.

Un cop al mes...

Trobada del col·lectiu Desperta art i natura, grup participatiu comunitari del projecte, al Jardí del Silenci (Barri de Gràcia, Barcelona)

Ens trobem un dimarts al mes per la tarda, al barri de Gràcia! Per la tardor i l'hivern ens trobem als LLuïsos de Gràcia.

​Més informació del grup

Envia un email a info@animallatitude.org

Collectiu Desperta Barcelona

Laboratori "Desperta, art i natura" a Sant Joan de les Abadesses

Si tens ganes de desconnectar una estona i de connectar amb la natura, d'inspirar-te amb la forma, colors i textura de les fulles, boscos i muntanyes,  i tastar una tècnica artística, aquest és el teu espai!

Fem una crida a aquelles persones interessades en l'art i la natura, i en compartir un espai de calma i benestar. Si vols despertar les emocions i la creativitat, descobrir-nos i descobrir el que ens envolta, vine!

Primera trobada. Dissabte 21 d'octubre de 2023, d'11 a 13h.

Segona trobada. Dissabte 16 de desembre de 2023, d'11 a 13h.

Tercera trobada. En el mes de febrer, data per confirmar!

Ens trobem a Sant Joan de les Abadesses per fer salut, natura i art

PER QUI
No és necessari tenir cap coneixement sobre art, dibuix o d'altres disciplines artístiques. Al contrari!!!  Persones que diuen "jo no se dibuixar" són les primeres que es poden apuntar ;)

 

​Més informació: info@animallatitude.org

INSCRIPCIONS

Desperta_StJoanAb.jpg

Matisse a la Sagrada Família! Tarda de dijous 22 de febrer!

 

De la mà de la tècnica del collage de Henri Matisse, ens acostarem a la natura per a captar la biodiversitat de forma creativa, i crear nous animals i plantes.


Matisse va utilitzar els seus famosos retallables "dibuixant amb tisores" per crear algunes de les seves obres d'art famoses. En aquesta sessió farem ús de les tisores de Matisse com a eina per a dibuixar o pintar la natura. Imitarem la seva manera expressiva de captar l'entorn, passejant primer per la Plaça de Gaudí i tornant a l'Aula Ambiental per a fer els nostres propis collages, en paper,i en un test que ens podrem emportar a casa!

Dirigit a persones interessades en l'art i la natura, compartint un espai de relax i creativitat. Activitat oberta per a tots els públics, dels 5 als 101 anys!

Places limitades! Inscripcions gratuïtes a l'Aula Ambiental de la Sagrada Família.

Reserva la teva plaça en aquest enllaç!

Matisse a la Sagrada Família.jpg

Hem fet... fem...

 

Itineraris i tallers en línia o presencials en el que a través d’imatges i videos del Mapa Barcelona+Sostenible, on ens acostem a la natura urbana, trobant elements que ens poden inspirar per a poder crear dibuixos, poesies, collages, o altres composicions artístiques.

Tallers d'art i natura per la tardor, sant jordi i altres dates especials

Descobertes del bosc a diferentes estacions de l'any

Consulta el calendari

4.jpg
Copy of A(RT)CTION por el cambio climático.jpg
cartell XCN.jpeg
taller tardor22_stjoan_Desperta.jpeg
1.jpg
2.jpg
Passejades.jpg
Desperta 8 de juny 2022.jpg
Sant Jordi Taller Art i Natura a Sant Joan Ab.jpg
bottom of page