top of page

Passejades i tallers a la natura

Primeros auxilios de animales salvajes

Des d'Animal Latitude us proposem passejades i tallers amb el segell Accés Natura, dins el projecte Desperta Art i Natura.

Sempre utilitzant tots els sentits, caminarem per espais verds i blaus, urbans i periurbans, coneixent la biodiversitat de la zona. Descobrirem la flora de la zona, i buscarem rastres i petjades de la fauna, mentre podem realitzar també altres activitats.

Des d'aques projecte, oferim càpsules de tallers d'art i natura entorn espais verds i blaus, i passejades per a afavorir el nostre benestar i salut, i despertar tots els nostres sentits connectant amb la natura! 


Podeu apuntar-vos a les activitats que anem planificant i compartint a continuació, tant per públic en general com familia. També podeu contactar-nos per a crear-les a mida (info@animallatitude.org), per a entitats i/o col·lectius de persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat, consulteu el projecte Accés Natura.

També podeu fer els itineraris en línia DESPERTA BARCELONA, a la web del Mapa Barcelona més sostenible!

Podeu trobar aquests itineraris al Mapa, seguint els 6 punts d’interès amb 6 vídeos inspiradors.

Podeu fer en línia l'itinerari Endinsa't al Bosc i l'itinerari Descobreix el corredor verd.

Un cop al mes...

Trobada del col·lectiu Desperta art i natura, grup participatiu del projecte, al Jardí del Silenci (Barri de Gràcia, Barcelona)

​Més informació del grup

Envia un email a info@animallatitude.org

Taller Matisse_23maig.png

A(RT)CTION

Taller setembre 2023

Col·laborarem amb la Fundació Interarts, al projecte "A(RT)CTION por el cambio climático" dinamitzant aquests esdeveniments d'inscripció 100% subvencionada per aquest projecte europeu.

Dimecres 20 de setembre, de 17 a 20h, a l'Aula Ambiental Bosc Turull. Formació i taller dirigida a artistes interessats/des en la sensibilització de la ciutadania sobre temes ambientals, i més concretament sobre l'emergència climàtica actual, a través de l'art

Ens acostarem als mites i realitats del canvi climàtic amb una activitat de descoberta, i realizarem obres a partir de la co-creació. Es proposa la creació d'una exposició itinerant amb els resultats d'aquest taller, per equipaments o espais socials i ambientals de la ciutat de Barcelona, i altres localitats.

INSCRIPCIONS SENSE COST

Copy of A(RT)CTION por el cambio climático.jpg

Hem fet... fem...

 

Itineraris i tallers en línia o presencials en el que a través d’imatges i videos del Mapa Barcelona+Sostenible, on ens acostem a la natura urbana, trobant elements que ens poden inspirar per a poder crear dibuixos, poesies, collages, o altres composicions artístiques.

Tallers d'art i natura per la tardor, sant jordi i altres dates especials.

Tallers "Dibuixant amb les tisores", amb Matisse a diferents espais naturals!

Descobertes del bosc a diferentes estacions de l'any

​Més informació

tardor bosc turull.jpg
taller tardor22_stjoan_Desperta.jpeg
Passejades.jpg
1.jpg
2.jpg
Desperta 8 de juny 2022.jpg
Sant Jordi Taller Art i Natura a Sant Joan Ab.jpg
bottom of page