sellos de la vendimia
sello de pescado
Pintura de acuarela
Latas de pintura
Los árboles de pintura
álbum de recortes
Moldeando arcilla

DESPERTA art i natura

Primeros auxilios de animales salvajes

En el vídeo podeu ver un Collage en moviment, fruit d'un taller realitzat a
l'Aula Ambiental del Bosc Turull, per a conèixer la seva bassa nova.

Les activitats que oferim tenen l’objectiu de realitzar tallers i itineraris diversos, per a diferents tipus de públic, donant a conèixer diferents disciplines artístiques, connectant amb espais verds, compartint el tema transversal de la natura i el territori, despertant coneixement, inquietuds i la creativitat de les persones participants.

A través de passejades a la natura i metodologies vinculades a l'art (dibuix, il·lustració, estampació, etc.) ens endinsarem en el món de la natura, dels animals, de mars i muntanyes, i descobrirem la importancia de tots aquests espais i la vida que hi ha. Acompanyades de persones coneixedores de la biodiversitat i sostenibilitat del medi natural, obtindrem informació, anècdotes, històries, que podrem plasmar en obres d'art. En aquest procés la creativitat hi té un paper molt important, així com la reflexió i la crítica personal i a nivell de grup, arrel dels temes exposats.

Per altra banda es generen espais que són com un parèntesi a la nostra vida, i que ens donen estones de calma i relax. Les passejades per la natura aporten benestar i salut, tant a nivell físic com psíquic.

Oferim càpsules de tallers d'art i natura en espais verds, i passejades a la natura per a afavorir el nostre benestar i salut, i despertar tots els nostres sentits connectant amb la natura! Per a més informació escriu a info@animallatitude.org

 

TALLER: COLLAGE EN MOVIMENT. DESCOBRINT LA BASSA DEL BOSC TURULL.

Horari: taller de 2,5h

Lloc: Aules Ambientals i espais verds.

Participants: mínim 6, màxim 10 persones (a partir dels 7 anys, menors acompanyades).

Metodologia: a través de la descoberta de la bassa del Bosc Turull, coneixerem aquest ecosistema aquàtic. Entre totes les persones participants farem un collage incloent tots els elements que hem conegut, i posteriorment farem una animació del mateix amb la metodologia de l’stop motion. 

 
 

TALLER: DIARIS DE NATURA

Data i horari: dimarts 29 de setembre, taller de 2,5h, de 17 a 19:30h

Lloc: Parc de la Sagrada Família i Aula Ambiental de la Sagrada Família, especialitzada en ciència i medi ambient (Eixample de Barcelona)

Ubicació : C/Lepant 281, cantonada Provença (enllaç google maps)

Com arribar: metro L5 i L2, Sg. Família. Autobús V21, 47, H8, H10, entre d'altres

Sense cost per a les persones participants: mínim 6 persones, màxim 10 (a partir dels 8 anys, persones menors acompanyades).

Inscripcions a partir de l'1 de setembre en aquest formulari

Metodologia: a través de la descoberta del Parc de la Sagrada Família, coneixerem les famílies d’arbres caducifolis de la ciutat de Barcelona,  recollirem les fulles i fruits que han caigut a terra durant la tardor, per a fer, junt amb altres materials, estampacions i dibuixos per a crear llibretes i punts de llibre. També aprendrem enquadernar i fer les nostres llibretes i diaris! 

Material necessari: seguint la normativa establerta per la crisi sanitària, les persones participants han de portar la seva mascareta i gel desinfectant, així com  les seves estisores, llibreta per a fer un diari (al gust de cada persona) drap de cotó, pot de vidre, pincells i cola en barra. Si teniu material de dibuix/pintura o manualitats que us agradin (scrapbooking, o altres), també ho podeu portar. El vostre material serà per al vostre ús individual.

Les entitats organitzadores es reserven el dret de posposar l'activitat si les condicions meteorològiques no són les més adequades, o per altres motius de causa major que puguin afectar a la realització del curs. 

Show More

Cost: subvencionat, sense cost per a les persones participants.

Material necessari: seguint la normativa establerta per la crisi sanitària, les persones participants han de portar la seva mascareta, així com les seves estisores i cola en barra. 

Les entitats organitzadores es reserven el dret de posposar l'activitat si les condicions meteorològiques no són les més adequades, o per altres motius de causa major que puguin afectar a la realització del curs. 

(Taller realitzat el 15 de juliol a l'Aula Ambiental Bosc Turull)

TALLER: LA MARCA DE LES FULLES

Data i horari: dimecres 30 de setembre, taller de 2,5h, de 17 a 19:30h

Lloc: Aula Ambiental Bosc Ambiental Bosc Turull, Salut i Vallcarca, Barcelona.

Ubicació: Passatge Turull, 2 (enllaç google maps)

Com arribar: Metro Vallcarca L3, autobús 87

Sense cost per a les persones participants: mínim 6 persones, màxim 10 (a partir dels 8 anys, persones menors acompanyades).

Inscripcions a partir de l'1 de setembre en aquest formulari

Metodologia: a través de la descoberta de l’entorn del Bosc Turull, coneixerem les plantes aromàtiques dels horts, la flora autòctona, la fauna que hi habita. Agafarem fulles i altres elements de la natura per a fer estampacions i dibuixos, i  realitzarem la obra d'art que ens inspiri: papers amb textures per un àlbum, un collage, postals, estampació de fulles, ...

Material necessari: seguint la normativa establerta per la crisi sanitària, les persones participants han de portar la seva mascareta i gel desinfectant, així com  les seves estisores, drap de cotó, pot de vidre, pincells i cola en barra. Si teniu material de dibuix/pintura o manualitats que us agradin (scrapbooking, o altres), també ho podeu portar. El vostre material serà per al vostre ús individual.

Les entitats organitzadores es reserven el dret de posposar l'activitat si les condicions meteorològiques no són les més adequades, o per altres motius de causa major que puguin afectar a la realització del curs. 

 

PASSEJADES A LA NATURA

Consulta les passejades organitzades actualment 

Lloc: Espais verds de Barcelona (parcs i jardins ) i el Parc Natural de Collserola

Participants: màxim 15 persones (recomanable a partir dels 12 anys, persones menors acompanyades).

Metodologia: Sempre utilitzant tots els sentits, caminarem per espais verds i blaus, urbans i periurbans, coneixent la biodiversitat de la zona. Descobrirem la flora de la zona, i buscarem rastres i petjades de la fauna.

Són estones de calma i d'inspiració per a poder crear posteriorment, a través de videos o fotografies que haguem fet. Tot i que les passejades són principalment per connectar amb la natura i "despertar-nos", també es pot portar una llibreta per a dibuixar i prendre notes.


Podeu apuntar-vos a les sortides que anem planificant a: Passejades a la Natura

 

Fem sortides a mida per a persones adultes, i grups familiars. També organitzem sortides per a persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat, consulteu el projecte Accés Natura.

Material necessari: principalment calçat i roba adequada per a caminar a la muntanya o espais verds, aigua i alguna cosa per menjar. En funció de la sortida (data, horari i lloc) s'informa del que és necessari o recomanable.

Les entitats organitzadores es reserven el dret de posposar l'activitat si les condicions meteorològiques no són les més adequades, o per altres motius de causa major que puguin afectar a la realització de la sortida

Show More

Associació Animal Latitude

Barcelona, NIF G-65439440

 

Quién somos

www.animallatitude.org

 

 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon