DESPERTA art i natura

Les activitats que oferim tenen l’objectiu de realitzar tallers i itineraris diversos, per a diferents tipus de públic, donant a conèixer diferents disciplines artístiques, i compartint el tema transversal de la natura i el territori, despertant coneixement, inquietuds i la creativitat de les persones participants.

A través de metodologies vinculades a l'art (dibuix, il·lustració, estampació, etc.) ens endinsarem en el món de la natura, dels animals, de mars i muntanyes, i descobrirem la importancia de tots aquests espais i la vida que hi ha. Acompanyades de persones coneixedores de la biodiversitat i sostenibilitat del medi natural, obtindrem informació, anècdotes, històries, que podrem plasmar en obres d'art. En aquest procés la creativitat hi té un paper molt important, així com la reflexió i la crítica personal i a nivell de grup, arrel dels temes exposats.

Per altra banda es generen espais que són com un parèntesi a la nostra vida, i que ens donen estones de calma i relax. Les passejades per la natura aporten benestar i salut, tant a nivell físic com psíquic.

Per a més informació i inscripcions, escriu a info@animallatitude.org

Primeros auxilios de animales salvajes

 

COLLAGE EN MOVIMENT. DESCOBRINT LA BASSA DEL BOSC TURULL.

Dimecres 15 de juliol

Horari: taller de 2,5h, de 17 a 19:30h

Lloc: Aula Ambiental Bosc Ambiental Bosc Turull, Metro Vallcarca.

Participants: mínim 8, màxim 15 persones (a partir dels 7 anys, menors acompanyades).

Metodologia: a través de la descoberta de la bassa del Bosc Turull, coneixerem aquest ecosistema aquàtic. Entre totes les persones participants farem un collage incloent tots els elements que hem conegut, i posteriorment farem una animació del mateix amb la metodologia de l’stop motion. 

 
 

LA MARCA DE LES FULLES

Data a confirmar, a partir de setembre de 2020.

Data i horari: taller de 2,5h, de 10:30 a 13:30h

Lloc: Aula Ambiental Bosc Ambiental Bosc Turull, Vallcarca. (a confirmar)

Participants: mínim 8, màxim 15 persones (a partir dels 12 anys, persones menors acompanyades).

Metodologia: a través de la descoberta de l’entorn del Bosc Turull, coneixerem les plantes aromàtiques dels horts, la flora autòctona, la fauna que hi habita. Agafarem fulles i altres elements de la natura per a fer estampacions i dibuixos, i  realitzarem la obra d'art que ens inspiri: un herbari il·lustrat, un collage, postals, ...

Material necessari: seguint la normativa establerta per la crisi sanitària, les persones participants han de portar la seva mascareta, així com les seves estisores, drap de cotó, pot de vidre, pincells i cola en barra. Si teniu material de dibuix/pintura o manualitats que us agradin, també ho podeu portar.

Les entitats organitzadores es reserven el dret de posposar l'activitat si les condicions meteorològiques no són les més adequades, o per altres motius de causa major que puguin afectar a la realització del curs. 

DIARIS DE NATURA

Data a confirmar, a partir de setembre de 2020.

Data i horari: taller de 2,5h, de 10:30 a 13:30h

Lloc: Parc de la Sagrada Família i Aula Ambiental de la Sagrada Família, especialitzada en ciència i medi ambient

Participants: mínim 8, màxim 20 persones (a partir dels 12 anys, persones menors acompanyades).

Metodologia: a través de la descoberta del Parc de la Sagrada Família, coneixerem les famílies d’arbres caducifolis de la ciutat de Barcelona,  recollirem les fulles i fruits que han caigut a terra durant la tardor, per a fer, junt amb altres materials, estampacions i dibuixos per a crear llibretes i punts de llibre.

Material necessari: seguint la normativa establerta per la crisi sanitària, les persones participants han de portar la seva mascareta, així com les seves estisores, llibreta per a fer un diari (al gust de cada persona) drap de cotó, pot de vidre, pincells i cola en barra. Si teniu material de dibuix/pintura o manualitats que us agradin (scrapbooking, o altres), també ho podeu portar.

Les entitats organitzadores es reserven el dret de posposar l'activitat si les condicions meteorològiques no són les més adequades, o per altres motius de causa major que puguin afectar a la realització del curs. 

Show More

Cost: subvencionat, sense cost per a les persones participants.

Material necessari: seguint la normativa establerta per la crisi sanitària, les persones participants han de portar la seva mascareta, així com les seves estisores i cola en barra. 

Inscripció a l'Aula Ambiental Bosc Turull, escrivint a l'email: aula@boscturull.cat

Les entitats organitzadores es reserven el dret de posposar l'activitat si les condicions meteorològiques no són les més adequades, o per altres motius de causa major que puguin afectar a la realització del curs. 

Associació Animal Latitude

Barcelona, NIF G-65439440

 

Quién somos

www.animallatitude.org

 

 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon