top of page

Per les branques, exposició col·lectiva d'art i natura.

S'inaugura l'exposició realitzada pel col·lectiu "Desperta, art i natura" de Gràcia, amb tallers oberts a tots els públics.


El dissabte 9 de març ens trobarem als Lluïsos de Gràcia, sumant-nos a la Verdinada!

Aquest dia estarem oferint tallers oberts, com a punt de partida per a la inauguració de "Per les branques". Exposició fruit de la residència del Col·lectiu del DESPERTA, Art i natura al Jardí del Silenci durant la primavera, estiu i tardor, i als Lluïsos de Gràcia, amfitrions del grup durant els mesos d’hivern. 


El projecte es va crear al 2019, realitzant tallers i itineraris creatius. El Col·lectiu va néixer l’abril de 2023 a Barcelona, de la mà de l’entitat Animal lattitude, com una experiència participativa comunitària, amb la voluntat de reconnectar la ciutat adormida del post confinament per coronavirus i la ciutadania necessitada de natura. 


L'objectiu del projecte és fomentar la consciència mediambiental a través d'un procés creatiu i autogestionat, que convidi a la reflexió sobre com ens relacionem amb el verd urbà. Per això, Desperta, art i natura, facilita espais de trobada que són un parèntesi en la frenètica vida quotidiana, font d’inspiració i descoberta de tècniques artístiques, així com un temps d’observació i cura en calma, per a totes aquelles persones que tenen interès en el (re)coneixement de l'entorn natural, del propi benestar, i en l'art com a vincle d’unió. 


L’exposició està formada per les obres realitzades en la primera etapa al Jardí del Silenci, que van consolidar-se/ transformar-se en la segona, durant l’estada als Lluïsos de Gràcia, i transiten des de l’experimentació i l’obertura estiuenca al recolliment hivernal.


Hi podreu admirar obres inspirades en artistes com Matisse, Paul Klee,... i tècniques com el Sumi-e i el frottage (re)creades per les 28 participants del grup que son: 1. Alícia Borràs

 2. Aurora Portillo (@aurora_portillo)

 3. Anna Thessen

 4. Anna Parisi

 5. Bea Marinello (@beamarinello)

 6. Clara Gassiot

 7. Conxita Franch

 8. Elisabetta Broglio

 9. Elsa Laugareil 

 10. Emília Velasco

 11. Irene Cervera Buisán (@lacireraquepinta)

 12. Laura López

 13. Lydia Gámez

 14. Lurdes Civit (@lurdes.art)

 15. Marta Montcada (@martamontcada)

 16. Mariajosé Domènech

 17. Maria Montiel (@cayenablanca)

 18. Maripaz Montecinos

 19. Montse Borràs

 20. Núria Bentoldrà

 21. Ombeline Dequidt

 22. Pep Soteras

 23. Putri Ayusha (@kertasiun)

 24. Raquel Uterga

 25. Rosa Ricart

 26. Sílvia de la Cruz

 27. Teresa Roig

 28. Vanesa Rovira (@vanesa_rovira)


Aquest és un col·lectiu obert i es pot sumar qualsevol persona interessada en els processos creatius participatius, i en compartir estones de calma i benestar, fent salut personal i comunitària, art i natura! 


Per a més informació podeu consultar la informació del col·lectiu, o escriure a info@animallatitude.org


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page